top of page
photoshoppet_bjarne_gradueret_formørket_

Hvad koster en vinduespudser på Als?

FÅ DIN PRIS PÅ VINDUESPUDSNING A.S.A.P.

SMS et par billeder af opgaven og fortæl adressen og hvor ofte du gerne vil have pudset vinduer.

SMS PÅ 40416309

Ring op
Vi er lokale vinduespudsere på Als

BP Vinduespolering (BP Service ApS v/Bjarne Poulsen) er et lokalt Sønderborg firma, som udfører vinduespolering for private og erhverv i Sønderborg - Als - Alssund området siden 1996.

Fast vinduespudser
Firmaet beskæftiger 4 medarbejdere, som betjener forskellige områder, herunder Nordborg, Sydals, Fynshav, Augustenborg og selvfølgelig Sønderborg. Du vil normalt opleve, at det er den samme vinduespudser som kommer hver gang (eller de samme to, da vi nogle gange kører to mand sammen).

Hvor tit får man pudset vinduer?

Som udgangspunkt efter dit ønske. Nogle vi aldrig have beskidte vinduer og andre vil gerne se at vinduerne bliver beskidte inden de bliver pudset. Mange vælger en ordning med regelmæssig vinduespudsning hver anden måned.

Håndværkerfradrag for vinduespudsning
Du kan trække regningen fra i skat iht. servicefradrag-ordningen, også kaldet håndværkerfradrag. Du får altid en faktura som dokumentation på email, eller fysisk, hvis du foretrækker det. Læs om håndværkerfradrag på Skat.dk.

Hvornår kan vinduespudseren komme?

Vi kommer, når det passer dig. Hvis det haster lidt med at få vinduerne pudset, er det normalt ikke noget problem, især hvis der er tale om vinduespudsning i Sønderborg eller i nærheden, hvor vi kører rundt og pudser vinduer hver dag.

Vi lytter til dine ønsker med hensyn til, hvordan og hvornår vi skal pudse vinduer for dig.  Bare sig til, hvis du har specielle ønsker, f.eks. indvendig vinduespudsning, aftørring af bundstykker, vask af rammer, etc.

 

Sådan betaler du

På din faktura er der et MobilePay nummer, ligesom der også er et girokortnummer. Du kan også godt betaler kontant.

bottom of page