top of page

VINDUESPUDSNING ERHVERV

BP Service har eksisteret siden 9.6.1996 og er et 100% Sønderborgfirma med 4 ansatte. Vi har vores kundekreds på Als og i Alssundområdet. Derudover har vi en mand kørende i Padborg, Gråsten, Broager området. Vores kerneområde er vinduespudsning, og vi klarer opgaver i alle størrelser inden for vinduespudsning for erhverv. Ved særligt omfattende opgaver har vi et godt teamwork med vores lokale samarbejdspartnere, som vi har haft i mange år.

 

Vores team af vinduespolerere vil sørge for, at jeres vinduer altid er præsentable. Til det formål gør vi brug af både traditionel vinduespolering men også vask af vinduer med ultrarent vand, alt efter hvilken løsning der er den bedste for jer.

Aftaler om vinduespudsning

Når i laver en aftale med os om vinduespudsning, noterer vi omhyggeligt alt hvad vi aftaler angående frekvens, tidspunkter, om vi skal ringe i forvejen, rydde vindueskarme, etc. Ved indvendig vinduespudsning er vi opmærksomme på ikke at spilde, og vi tørrer op efter os.  

Det er oftest bedst at lave en fast aftale om regelmæssig vinduespudsning, uanset om i gerne vil have pudset hver måned, hver 2. eller hver 3. måned. Men hvis i hellere vil ringe fra gang til gang, så er det dét vi gør.

Vinduespudsning i højden
Vi har stiger, men som udgangspunkt vil vi gerne minimere brugen af stiger i forbindelse med vinduespudsning. Til gengæld gør vi brug af moderne metoder og værktøj til at rengøre vinduer i højden.

bottom of page